#Twintigduizendtaartenvoordezorg

Dank aan onze zorgmedewerkers, namens miljoenen Nederlanders!

Weet je wanneer je echt het maximale uit jezelf hebt gehaald? Als je het gevoel hebt dat je bijna niet meer op je benen kunt staan, je slaap tekort komt en jouw energieniveau richting het 0-punt gaat. Zorgverleners herkennen dat. Is het niet tijd om hen opnieuw ‘in het zonnetje’ te zetten’ en wat energie terug te geven? Wat ons betreft is dit er het juiste moment voor.

Donneer een taart!

En als we ‘taart’ zeggen, dan bedoelen we niet zomaar een taart. Wie ze gemaakt heeft? Top patissiers die de meest mooie producten maken en die nu niet aan de horeca geleverd kunnen worden.

Aan donateurs vragen we een kleine bijdrage om ook het logistieke proces te ondervangen. Twintigduizend gekoelde taarten stop je namelijk niet even in één vrachtwagen en je brengt ze ook niet allemaal tegelijkertijd naar een verzorgingstehuis of ziekenhuis.

Meedoen? Dat kan zowel door bedrijven als particulieren

Iedereen die vindt dat we zorgmedewerkers respectvol moeten behandelen en onze waardering moeten geven voor al die extra werkzaamheden kan meedoen. Klik hier om hen een warm hart toe te dragen. Het is een prachtig gebaar tijdens de wintermaanden waar er keihard wordt doorgewerkt voor onze gezondheid.

Wij zorgen ervoor dat jouw taarten voor de kerst bij de zorgverleners aankomen. Daarom nemen we ook persoonlijk contact met je op zodat je weet waar deze exclusieve lekkernijen naartoe gaan.

“Maximaal menselijk maatwerk” noemen we dat.

Zou het ook #Honderduizendtaartenvoordezorg kunnen worden?

Dat zou zomaar kunnen, maar dit is afhankelijk van nog heel veel meer mensen en bedrijven die dit initiatief willen ondersteunen. Daarom vragen we vooral ook om dit ‘positieve bericht in donkere dagen’ via jouw netwerk te delen. Het zal enorm gewaardeerd worden.

 Deel of doe mee!